Сьогодні, 25 листопада, відбувся робочий візит заступника міністра охорони здоров'я України з питань європейської інтеграції Олексія Яременка до Одеси.

Олексій Яременко провів зустріч із керівництвом обласної державної адміністрації, депутатами обласної ради, представниками громад та керівниками закладів охорони здоров'я, представивши стратегію збільшення заробітної плати медичних працівників відповідно до Указу Президента та підходи до організації спроможної мережі ЗОЗ. 

“2022 рік має стати наступним етапом у впровадженні реформи охорони здоров'я. У цей рік ми виходимо з чітким розумінням пріоритетів та планами їх досягнення. Очікуємо від Одеського регіону лідерства у цих напрямах”, – підкреслив Олексій Яременко.

Також у межах візиту заступник міністра відвідав одеський Консультаційно-діагностичний центр № 6, обговорив із керівництвом закладу  можливості центру для подальшого розвитку та відзначив прозорі умови в отриманні безоплатних та платних послуг пацієнтами як важливого аспекту роботи.

Источник: МОЗ