18 червня футбольні фанати очікують на нові захоплюючі матчі в рамках Євро-2024. Цього разу глядачів чекають протистояння збірних Туреччини та Грузії, а також Португалії та Чехії.

Про це повідомляє Головпост, посилаючись на офіційний сайт турніру.

Туреччина – Грузія

Перший матч дня відбудеться на історичному стадіоні Сигнал Ідуна Парк у Дортмунді, починаючи з 19:00 за місцевою годиною. Збірна Грузії зіграє свій дебютний матч на Євро-2024, що робить цей поєдинок особливо значним для їхньої національної команди.

Суддею цього матчу буде Факундо Тельо із Аргентині.

Туреччина орієнтовний склад: Гюнок; Айхан, Демірал, Бардакджі, Кадіоглу; Езджан, Чалханоглу; Гюлер, Йилдиз, Актюркоглу; Йилмаз.

Грузія орієнтовний склад: Мамардашвілі; Кверквелія, Кашія, Двалі; Какабадзе, Китеїшвілі, Кочорашвілі, Шенгелія, Чакветадзе; Кварацхелія, Мікаутадзе.

 Букмекери оцінюють шанси команд так:

– Перемога Туреччини: 1.75

– Нічія: 3.75

– Перемога Грузії: 5.20

Португалія – Чехія

Після завершення першого матчу в Дортмунді о 22:00 на стадіоні Ред Булл Арена у Лейпцигу розпочнеться зустріч між збірними Португалії та Чехії. Португальці, які є однією з найсильніших команд турниру, прагнуть підтвердити свій статус фаворитів, тоді як Чехія готовиться дати відсіч і спробувати перевернути хід гри на свою користь.

Суддею цього матчу буде Марко Гуїда з Італії.

Португалія орієнтовний склад: Діогу Кошта; Канселу, Пепе, Рубен Діаш, Нуну Мендеш; Палінья, Вітінія, Бруну Фернандеш; Рафаел Леау, Роналду, Бернард Сілва.

Чехія орієнтовний склад: Станек; Голеш, Гранач, Крейчі; Цоуфал, Соучек, Провід, Барак, Давид Юрасек; Кухта, Шик.

Прогнози букмекерів на цей поєдинок:

– Перемога Португалії: 1.53

– Нічія: 4.40

– Перемога Чехії: 6.50

Де дивитися матчі 18 червня

Офіційний транслятор турниру, медіасервіс MEGOGO надасть пряму трансляцію всіх поєдинків. Для доступу до матчів потрібна передплата платних пакетів «Максимальна» та «Спорт». Регіональні канали «Суспільного» транслюють лише перший матч дня – гру між збірними Туреччини та Грузії.