При виборі харчування для вашої домашньої кішки, багато власників втрачаються у різноманітності варіантів.

Бренди пропонують як вологий, так і сухий корм для їхніх пухнастих друзів. Обидва варіанти підходять для щоденного раціону. Однак консерви для кішок відрізняються кількома перевагами. Зокрема, в них більше вологи, що допомагає уникнути обезвожування організму тварини. Завдяки корму ваш улюбленець зможе поповнити запас рідини, що призведе до кращого самопочуття та знизить ризик захворювань. Крім того, таке харчування містить більше м’яса, ніж сухі аналоги.

Додаткові переваги консервів для кішок

Вологий корм відрізняється інтенсивним ароматом, який так приваблює пухнастих друзів. При виборі їжі вони спираються передусім на своє обоняння. Чотирилапим також сподобається текстура консервів для кішок. Вона нагадує їжу, яку їхні спільняники добувають у дикій природі. Таке харчування містить цілі м’ясні шматочки.

Різноманітність форматів

Консерви для пухнастих доступні в різних упаковках. Ви зможете придбати вологий корм для кішок у жерстяній або скляній банці, паучу, ламістері. Також доступні тетрапаки, що вміщують кілька одиниць. Зазвичай, невеликої упаковки дорослому улюбленцю достатньо на один прийом їжі. На день вам знадобиться 2-3 порції. Вологий корм для кішок випускається в різних форматах. Виробники пропонують сочні шматочки в соусі або підливі, супи, натуральне філе, желе, паштети. Ви можете обрати варіант за уподобаннями вашого улюбленця на сайті PetMart. Використовуючи доступні формати, ви урізноманітните його раціон.

Збалансований склад

Важливий аспект для здоров’я чотириногого друга — наявність у раціоні поживних речовин. Виробники консервів для кішок мають достатню кількість білків тваринного або рослинного походження, жирів та вуглеводів. У складі може бути курка, індичка або інша птиця, яловичина, телятина, ягнятина, кролик, печінка, креветки, риба та інші інгредієнти. Як джерела вуглеводнів та клітковини використовуються злаки та овочі. Серед них рис, морква, бобові. Також у складі можуть бути фрукти.

Поживні властивості

Крім основних інгредієнтів, в складі їжі для пухнастих присутні вітаміни, мінерали, амінокислоти. Зокрема, у кормах є залізо, марганець, мідь, жирні кислоти. З переліку вітамінів для кішок корисні A, D і E. Вони позитивно впливають на здоров’я ваших улюбленців. Вологий корм для кішок може складати 100% денного раціону хвостатого друга. Достатня кількість вологи дозволяє уникнути розвитку захворювань нирок та сечовивідних шляхів.