Всім привіт! На зв'язку експерт по скачуванню курсів безкоштовно!

Ось і дійшли у мене руки розповісти про сайти складчин. У цій статті ви дізнаєтеся, що таке складчина, які форуми складчин є, і який з них краще вибрати, поїхали…

Для написання цієї статті мене спонукала невизначеність у питанні, який складник обрати українцю. Їх досить багато , у всіх є якийсь VIP або PRO доступ і, як правило, вони в Росії. А грошей купити скрізь такий доступ немає, та й українських аналогів, де приймають гривні, майже немає. Ось і довелося мені проаналізувати основний список складників, рескладчиків, щоб зрозуміти який вибрати людині, що живе в Україні.

Які існують сайти складчин

Для початку, давайте я дам своє визначення поняттю сайт складчини: Сайт складчини – це інтернет ресурс, на якому люди різних інтересів збираються щоб скинутися на який-небудь інфопродукт. Іншими словами, на складчику можна купити курс за 30 гривень, який коштує 15 тисяч гривень. За прикладом далеко ходити не треба, є такий інтернет підприємець, Олексій Арестович, у нього є курс: Олексій Арестович – Мистецтво бути автором 2023, який коштує 15 тисяч гривень. На складчині юа його можна купити за 30 гривень. Нормальна така ціна. Та не буде тех. підтримки від Олексія, і його консультацій. Але користь від курсу буде 100%. Отже, тепер ви знаєте, що таке складчина, нижче наводжу список найпопулярніших сайтів складчин в Україні: (посилання не активні, активні посилання на рекомендовані мною складники будуть нижче) 1. skladchina-ua.com 2. olx.ua 3. kidstaff.com.ua 4. skladchina.online 5. tobuytogether.com 6. skladchik.com 5. skladchina.biz Це основний список який в тій чи іншій мірі конкурує між собою. Переходимо до вибору конкретного сайту складчини.

Який сайт складчини вибрати

Задуматися над цим питанням мене спонукала інформація про те, що багато форумів складчин, цікаві для українців, знаходяться в Росії. І там збирають в основному внески в складчинах, які цікаві для росіян. І сайт, де враховуються інтереси українців всього один це skladchina-ua.com.

Сайти складчин

Як бачимо на першому місці в моєму огляді йде складчина юа, це і зрозуміло. Це найперший і найавторитетніший сайт складчини в українському Інтернеті. Далі йде боротьба між ресурсами, в яких по суті навіть функіонала для проведення подібних спільних покупок немає. І ось в них вибрати найкращого досить складно.

Сайти групових покупок-підсумок вибору сайту складчини

Щоб обгрунтувати свій вибір я в майбутньому напишу докладний огляд кожного складника. У даній же статті я наводжу вже ресурус, яким я довірю і якими користуюся. Дивимося і реєструємося: skladchina-ua.com

skladchina.online tobuytogether.com

Три основних складника, які можна використовувати. Конкуренція справа хороша. Обов’язково на одному з них знайдете потрібний собі інфопродукт.

Напишіть в коментарях свою думку, що Ви думає про сайти складчин, який вам більше подобається. Бути може, є якісь плюси у них. Буду радий доповнити свою статтю.