Шафи-купе на замовлення: жодної шкоди, окрім користі

Якщо ви хочете поміняти стару шафу на нову, то, напевне, найбільш правильним рішенням буде обрати сучасну та модну шафу-купе. Однак визначитися з тим, як вона має виглядати – справа нелегка. Адже для того, аби ваш вибір був вдалим, треба дещо знати.

Вбудовані меблі, як правило, роблять на замовлення

Як зазначають фахівці, перш за все, треба зрозуміти, що корпусні меблі можливо розмістити не в будь-якому помешканні. Адже корпусні вироби обов’язково мають верхні та нижні поверхні, а також бічні стінки. Таким чином, для встановлення шафи-купе даного типу знадобиться багато місця.

Щодо вбудованих предметів обстановки, то в них немає жодних стінок та поверхонь – їх монтують у спеціальні ніші (отже, вони не потребують багато простору). Враховуючи це, неважко припустити, що подібні меблі зазвичай виконують на замовлення. З різноманітними моделями шаф-купе на замовлення ви можете ознайомитися на https://fayni-mebli.com/.

Вбудовані вироби вважаються більш місткими і (що також приємно) більш дешевими. Однак, зрозуміло, є в них і недоліки. Наприклад, їх неможливо пересунути на інше місце, а також вони, як правило, потребують виконання певних робіт перед встановленням. Окрім цього, інколи вони не дуже зручні при складанні. Проте володарі невеликих приміщень стверджують, що у порівнянні із їхніми перевагами, недоліки шаф-купе на замовлення не такі вже й вагомі.

Кутові шафи-купе мають оригінальний зовнішній вигляд

У свою чергу, вбудовані меблі можуть бути кутовими та прямими.

Прямі шафи – досить нескладна конструкція, яка, завдяки своїй формі, є універсальною. Проте подібні «купе» мають громіздкий і, як правило, стандартний вигляд. Погодьтеся, таке не кожному до вподоби. До того ж, прямі моделі потребують більше місця для встановлення, ніж кутові меблі. Тому недивно, що шафи-купе, які можна розмітити в кутку, мають багато прихильників ті користуються заслуженим попитом.

Крім того, завдяки зручній кутовій конструкції, ви зможете:

  • оптимізувати наявну корисну площу;
  • розмістити більше речей навіть у виробі середніх габаритів;
  • отримати зручний доступ до речей, які зберігаються у шафі;
  • встановити предмет обстановки навіть у малогабаритному помешканні.

І, нарешті, кутові шафи-купе мають більш оригінальний зовнішній вигляд, ніж х,звичайні прямі вироби. Отже, вирішивши замовити кутову шафу типу «купе», ви можете бути впевненими, що точно не прогадали (навіть, незважаючи на те, що доведеться трохи зачекати, поки меблі буде зроблено).

Створити щось цікаве можна за допомогою незвичного декору

Як ви самі розумієте, конструкція шафи-купе не передбачає якоїсь особливої оригінальності, отже створити щось цікаве можна лише за допомогою незвичного декору.

Незмінним попитом користуються нестандартні комбінації різнорідних поверхонь та кольорів, а також декорування фасадів будь-якими зображеннями (піскоструминні зображення, фотодрук та ін.). Крім того, в моді оздоблення шкіряними й текстильними вставками.

А для прихильників класичного стилю виробники пропонують дерев’яні «купе», оздоблені контурними орнаментами.