itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
"Втомленість від війни ми не можемо собі дозволити", - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що українці не можуть дозволити собі втомитися від війни. Якщо вони втомляться, вони ризикують втратити те, що мають.

Про це президент України Володимир Зеленський заявив британському телеканалу Channel 4 News.

"Коли ми говоримо "втомленість", ми повинні розділяти ось які речі. Втомленість від війни ми не можемо собі дозволити. В іншому випадку вийде так, що хтось захищає державу, а коли я говорю захист – це не тільки фронт, це і люди, які працюють, які мають бізнес, сплачують податки. Можна втомитись під ракетами це робити, але люди продовжують це робити.

Це все важливо, тому втомитись від цього ми не маємо права. Якщо ми втомимось, ми втратимо те, що маємо. Але в якому сенсі втомлюються люди? Як кожна людина, яка після робочого дня. Я думаю, ви йдете додому, ввечері ви приходите, особливо перед вихідними, я думаюю ви втомлений, але наступного ранку ви знову…. Тому можна собі дозволити втомитись ввечері. Але зранку доведеться захищати державу", – сказав він.

Раніше Володимир Зеленський заявив, що Україна намагається знайти посередників для того, щоби проводити обміни полоненими з Росією. Зокрема, це стосується звільнення захисників "Азовсталі".

По материалам: Подробности