itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Подарунок перед Різдвом: Ігнат розповів про збиття ворожих бомбардувальників

На Маріупольському напрямку збито ще один російський винищувач-бомбардувальник Су-34. Його було уражено зенітним ракетним комплексом. Напередодні стало відомо про збиття одразу трьох Су-34 на Півдні України. 

Деталі збиття розповів "Подробицям" речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону "Єдині новини".

"Так, була бойова робота по Су-34. Він здійснював патрулювання в Чорному морі, можливо, планував здійснювати атаки ракетами. По Су-30 також була бойова робота. Поки невідомо, чи успішна вона. Вивчаються матеріали контролю, тому поспішно стверджувати ми не можемо. Проте про Су-34 можемо говорити впевнено. На аеродром літак не повернувся. Він здійснював атаку на Маріупольському напрямку, викидаючи керовані авіабомби", – розповів Ігнат.

Також речник Повітряних сил розповів про атаку Одещини.

"Зараз триває атака "Шахедами". Також обʼєкти можуть бути атаковані керованими авіаційними ракетами Х-59, можливо, Х-31", – підкреслив речник.

Раніше повідомлялося, що Повітряні сили підтвердили збиття російського бомбардувальника Су-34 на Маріупольському напрямку.

По материалам: Подробности