itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
росія атакувала Україну дронами і ракетами: скільки цілей вдалося збити

російська федерація здійснила атаку на Україну вночі 17 грудня за допомогою безпілотників "Шахед", а також ракет "Іскандер-К" та Х-59. Сили протиповітряної оборони успішно ліквідували понад 20 ворожих об'єктів.

Про це повідомили Повітряні Сили Збройних сил України у Telegram.

Окупаційні війська росії випустили керовану ракету "Іскандер-К" та авіаційну ракету Х-59 по території України з районів тимчасово окупованого Криму та Херсонської області. Також, росіяни запустили 20 безпілотників типу "Шахед" з районів Приморсько-Ахтарськ (рф) та Чауда (Крим).

В результаті бойової роботи збито 20 "шахедів" та одну керовану авіаційну ракету Х-59. Крилата ракета "Іскандер-К" не досягла своєї цілі, – йдеться у повідомленні Повітряних Сил ЗСУ.

Зазначається, що ворожіцілі збили в межах Одеської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей.

росія атакувала Україну дронами і ракетами: скільки цілей вдалося збити

Сьогодні вночі, 17 грудня, лунала повітряна тривога в багатьох областях України. Військові попереджали про проліт безпілотників та загрозу ракет.

Зокрема, Повітряні Сили Збройних Сил України повідомили про проліт керованої авіаційної ракети у напрямку Кропивницького, де зафіксовано звуки вибухів. 

Нагадаємо, російські окупанти знову атакували прикордоння Сумської області, в результаті чого поранення отримала одна особа.

По материалам: Подробности