itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
<img class="aligncenter" title="путін затвердив рекордний бюджет війни на 2024 рік ” src=”/wp-content/uploads/2023/11/199c27b6e73ed79a3b8b0d8d73a0a874.webp” alt=”путін затвердив рекордний бюджет війни на 2024 рік” width=”100%” />

Президент росії володимир путін затвердив рекордний бюджет війни на 2024 рік. Про це повідомляє речник Української добровольчої армії – Південь, голова Громадської ради при Одеській ОВА Сергій Братчук.

Це говорить про те, що наступний рік буде для українців надзвичайно важким. Ворог не має наміру капітулювати, або, без кривавого бою, здавати свої позиції.

Щобільше, за словами Братчука, ворог буде прикладати максимум зусиль не тільки для протидії Силам оборони України на фронті, але й для дезорганізації тилу та деморалізації українського народу.

Тому, будь-які деструктивні заяви або дії як влади, так і опозиції, та окремих занадто говорливих політиків в тилу, будуть відображатися на лінії фронту, послаблювати Збройні Сили, а отже призводити до великих втрат серед особового складу та до програшу в битвах…

"Кожне сказане політиками, депутатами, чиновниками слово проти України та ЗСУ, кожна їх антиукраїнська дія (наприклад, підтримка московської "церкви") мають розцінюватися як державна зрада і відповідно каратися", – сказав він. 

Не можна допустити, щоб одвічний ворог здолав нашу національну єдність та призвів до колапсу тилу. Памʼятаймо, що ця війна – не про політику, вибори, владу або щось інше другорядне; ця Війна – про саме існування Української Нації та Держави, про майбутнє наших дітей, онуків, наступних поколінь.

Раніше ми писали про те, що лідер більшості в Сенаті США Чак Шумер планує провести голосування щодо запиту президента Джо Байдена щодо допомоги для України та Ізраїлю вже 4 грудня.

По материалам: Подробности