itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Польща зробила нову заяву про суперечки з Україною

До суперечок необхідно підходити спокійно, а також працювати в напрямку їх розв'язання для покращення відносин між країнами. Конфлікт між Польщею та Україною вже в минулому.

Про це розповів голова канцелярії президента Польщі Павел Шрот, повідомляє "Польське Радіо".

Як відзначив Шрот, він отримав особисте запрошення від української сторони на переговори в Саудівській Аравії, що свідчить про покращення відносин.

"Думаю, це не єдина розбіжність між нами, і в майбутньому вони, звісно, будуть з’являтись. До цього потрібно підходити спокійно, працювати в напрямку їх розв’язання, щоб відносини між нашими країнами були добрими і ставали кращими", – додав голова Канцелярії президента Польщі Павел Шрот.

Нещодавно міністр канцелярії президента Польщі та керівник Бюро з міжнародної політики Марцін Пшидач заявив, що Україні варто почати цінувати ту підтримку, яку їй надала його держава.

Через деякий час заступник голови Офісу президента Андрій Сибіга назвав заяву маніпуляцією, а Міністерство закордонних справ, зі свого боку, викликало посла Польщі Бартоша Ціхоцького. Варшава відповіла аналогічним кроком.

По материалам: Подробности