itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Теракт рф у Покровську: Кириленко розповів останні деталі

У Покровську, що на Донеччині триває рятувальна операція після чергового російського теракту. У вівторок, 8 серпня, в ефірі телемарафону "Єдині новини" на телеканалі "Інтер" начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко розповів все, що відомо на тепер.  

Сім осіб загинули станом на 11:00 годину, 88 осіб поранені. Ми дані збираємо оперативно зі всіх лікарень, куди відразу ж представники військової адміністрації після двох ударів направлені. Звідти відразу було встановлено оперативне чергування. Людям надавалась необхідна медична допомога. Ті, які були у важкому стані після операції й стабілізування їх стану направлялись до сусідньої області. Цей процес повністю контролюється, людям надається все необхідна медична допомога.

"Також дякую колегам із сусідніх областей, де поранених, важких поранених особливо приймають і вже також проводять і повторні операції. Три особи з поранених – один працівник поліції, 2 працівники ДСНС наразі перебувають у важкому стані, медики борються за їх життя. Будемо поступово оперативно інформувати й сподіватись, що кількість загиблих у нас не збільшиться", – сказав він.

Огляд місця подій фактично завершений, вчора вночі було проведено поквартирний обхід і будівель і квартир у багатоквартирних будинках з метою також виявлення поранених. Завали розібрані, але руйнування дійсно, особливо після другого більш потужного удару, величезні. 

По материалам: Подробности