itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Данілов пригрозив рф розширенням географії ударів

У суботу, 5 серпня, секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що Україна продовжить розширювати географію ударів по військовим об'єктам росії. Для цього буде використана зброя українського виробництва. Про це він повідомив у Twitter.

З кожним новим бойовим завданням українські бойові БПЛА та морські дрони стають все більш точними, оператори – досвідченішими, бойове злагодження – ефективнішим, а виробники отримують можливості вдосконалювати тактико-технічні характеристики.

Він наголосив, що серпень став особливо вдалим для "українських мисливців". За його словами, географія ударів українською зброєю надалі буде розширюватися.

Далі – розширення масштабів, дальності бойової роботи, рівня та важкості російських втрат. російські цілі – це найкращий полігон для української зброї і її реклами на світовому рівні озброєння.

На думку Данілова, український військово-промисловий комплекс стане одним з основних світових гравців, адже техніка пройшла унікальне бойове випробування.

По материалам: Подробности