Затяжна комендантська година у Херсоні: результати обмежень

У Херсоні та області під час тривалої комендантської години з 5 по 8 травня було затримано коригувальників артилерійського вогню та знайде схрон зброї. Про це повідомляється у Telegram начальника Національної поліції в Херсонській області Telegram-канал.

Маємо результати контрдиверсійних заходів, які проводились на території Херсону та області з 5 по 8 травня. Найголовніше – правоохоронці затримали двох корегувальників ворожого артилерійського вогню. Взагалі в межах проведення антитерористичних заходів зареєстровано дев'ять кримінальних проваджень.

За його словами, з незаконного обігу вилучено зброю та боєприпаси. Також було затримано двох осіб які перебували у розшуку та виявлено прихильників так званого "руського міра". З ними проведено профілактичні заходи.

Правоохоронці перевірили близько 20 тисяч громадян, 355 транспортних засобів та 28 плавзасобів. Під час заходів було виявлено 253 порушників комендантської години, а також виявлено та вилучено чотири мобільні телефони які значились викраденими.

Окрім цього на кладовищі виявлено схрон зброї, з незаконного обігу було вилучено автоматичну Проведено чотири обшуки за кримінальними провадженнями, розпочатими щодо причетності громадян до колабораційної діяльності.

Він повідомив, що в ході обшуків виявлено прапори рф, георгієвські стрічки, зброю, документацію, списки осіб для отримання російських виплат, викрадену побутову техніку.

Дякую мешканцям міста за розуміння та сприяння правоохоронним органам.

По материалам: Подробности