Данілов різко відреагував на пропозицію росії про перемир'я

Жодних переговорів з росією про "різдвяне перемир'я" Україна не вестиме. Держава-агресор має залишити територію нашої країни.

Про це повідомляє секретар РНБО Олексій Данілов. 

"Давайте говоритимемо практичною мовою. А кому вони це перемир'я пропонують? Самим собі? Є просте рішення: забирають свої валізи, забирають свій мотлох і вирушають собі в росію. Крапка. Ніяких переговорів з ними… Цей піп їх придумав якусь дату. До нас це не має жодного відношення", – зазначив Данілов.

Він наголосив, що Україна робитиме на своїй землі все, що вважатиме за потрібне.

"Прикриватися якимись святами християнськими, вони тут до чого? Де релігія і де попи?… Якась божевільна країна", – додав секретар РНБО.

Також Данілов відреагував на розмову між президентом Туреччини Реджепом Таїпом Ердоганом та російським диктатором володимиром путіним.

"Те, що стосується Ердогана. Треба розуміти спокійно і виважено – у Туреччині вибори. Звичайно, Ердоган допомагає дуже багато з вивезення зерна, Туреччина допомагає у багатьох процесах, військовій справі. Ми їм за це дякуємо. Але наша країна і наш президент буде самостійно. вирішувати всі питання", – наголосив він.

По материалам: Подробности