<img class="aligncenter" title="Росіяни пішли в атаку в Запорізькій області – Арестович ” src=”/wp-content/uploads/2022/11/0cfd3cdeaeb51a1129f96626bc8c66f9.jpeg” alt=”Росіяни пішли в атаку в Запорізькій області – Арестович” width=”100%” />

У Запорізькій області російські війська пішли в атаку.

Про це повідомляє радник Офісу президента України Олексій Арестович в ефірі "Фейгін LIVE".

Арестович підкреслює, що подробиці поки що невідомі, але це може свідчити про повернення російських окупантів до другої фази війни, коли вони відступили з півночі України і перекинули війська з-під Києва за замислом "великі кліщі – малі кліщі".

"Злі язики стверджують, що у Запорізькій області заворушилися – під Гуляйполем наш ворог пішов в атаку. Подробиці поки що невідомі, але, кажуть, може бути досить неприємно. Частково це ті, яких вивели з Херсона, частково – це ті, що там були", – додає радник ОП.

Він підкреслює, що логіка ворога цілком зрозуміла та очікувана – війська будуть перекинуті для так званого звільнення Донецької і Луганської областей, аби презентувати це як результат війни.

"Це те, що можна продати всередині Росії як політичний результат війни. Тому російські війська будуть постійно і послідовно намагатися захопити Донецьку і Луганську області і все кидатимуть туди", – констатує Арестович.

По материалам: Подробности