"росія хоче стерти Бахмут з лиця Землі" - ОВА

Бахмутський напрямок залишається одним із найнапруженіших на фронті, а місто Бахмут дуже сильно пошкоджено. Про це повідомив в ефірі інформаційного телемарафону голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко.

Лінія фронту фактично повністю і цілодобово під обстрілами.

Торецьк не є виключенням, тому що він фактично знаходиться на лінії фронту. Обстрілюється як інфраструктура, елекропідстанції, медичні, навчальні заклади…, так і цивільна інфраструктура…

За словами голови ОВА, Бахмутський напрямок залишається одним із найнапруженіших на фронті, а місто Бахмут дуже сильно пошкоджено.

Немає жодного вцілілого будинку й в Авдіївці, Мар'їнці, Красногорівці… Так само Селидівська громада страждає… Ворог гатить, використовуючи усі види озброєння, важку та далекобійну артилерію, реактивні системи залпового вогню. А там, де не дістає по відносно віддалених містах, використовує ракети і зенітно-ракетні системи С-300…

Кириленко наголосив, що ворог "гатить скрізь, а його мета – стерти міста з лиця землі, тому що оборону наших військ ворог прорвати не може".

По материалам: Подробности