itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Окупанти 23 рази обстріляли Харків та вдарили ракетою

Російські окупаційні війська за минулу добу 23 рази обстріляли житлові райони Харкова та завдали один ракетний удар. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов під час відеозвернення.

Внаслідок чого 31 людина поранена, ще троє загинули.

За минулу добу російські окупаційні війська нанесли 23 артилерійських, мінометних, РСЗВ-обстрілів по районах Північної Салтівки, П’ятихаток, Олексіївки, центру міста, ХТЗ, Дергачах. Та 1 ракетний удар.

Він наголосив, зараз у місті в посиленому режимі працюють медики екстреної допомоги, лікарі та рятувальники.

На жаль, при розмінуванні російських касетних боєприпасів під Харковом підірвалися 3 саперів, 4 отримали поранення. Загалом за добу внаслідок обстрілів росіян поранені 31 особа, з них – 4 дітей. Загинули – 3 цивільних.

Він підкреслив, що ворог не може підступитися до Харкова, адже ЗСУ тримають міцно позиції й по деяких напрямках просуваються вперед.

…Тому й росіяни вдаються до ганебних обстрілів житлових кварталів. Звертаюся до жителів Харкова: без нагальної потреби не перебувайте на вулицях. Так само, зважаючи на прийдешні свята, прошу із розумінням поставитися до рішень про обмеження перебування людей в одному місці. Це все для нашої з вами безпеки.

По материалам: Подробности