itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
На Львівщині невідомий вбив подружжя та втік на їхньому автомобілі

На Львівщині невідомий вбив подружжя, викрав їхній автомобіль і втік, поліція розшукує злочинця. Про це повідомило Головне управління Нацполіції у Львівській області.

Злочин стався в одному з селищ у Шептицькому районі. Вранці на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя, з вогнепальними пораненнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Червоноградського районного відділу поліції, оперативники карного розшуку, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. 

На Львівщині невідомий вбив подружжя та втік на їхньому автомобілі

Правоохоронці встановили особу загиблого — 51-річного місцевого жителя, який був застрелений на території власного господарства. У житловому будинку поліцейські знайшли  тіло його 48-річної дружини — також без ознак життя, з травмами голови.

Слідчі з'ясували, що після вбивства нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства.

На Львівщині невідомий вбив подружжя та втік на їхньому автомобілі

До встановлення місцеперебування та затримання зловмисника задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Триває спеціальна поліцейська операція.

Поліція вікдрила кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Вбивці загрожує довічне позбавлення волі.

По материалам: Подробности