Site icon Главпост

На Львівщині невідомий вбив подружжя та втік на їхньому автомобілі

itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
На Львівщині невідомий вбив подружжя та втік на їхньому автомобілі

На Львівщині невідомий вбив подружжя, викрав їхній автомобіль і втік, поліція розшукує злочинця. Про це повідомило Головне управління Нацполіції у Львівській області.

Злочин стався в одному з селищ у Шептицькому районі. Вранці на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка без ознак життя, з вогнепальними пораненнями.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Червоноградського районного відділу поліції, оперативники карного розшуку, експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. 

Правоохоронці встановили особу загиблого — 51-річного місцевого жителя, який був застрелений на території власного господарства. У житловому будинку поліцейські знайшли  тіло його 48-річної дружини — також без ознак життя, з травмами голови.

Слідчі з'ясували, що після вбивства нападник поїхав в автомобілі вбитого ним власника господарства.

До встановлення місцеперебування та затримання зловмисника задіяні співробітники усіх служб та підрозділів поліції Львівщини. Триває спеціальна поліцейська операція.

Поліція вікдрила кримінальне провадження за п. 1 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України. Вбивці загрожує довічне позбавлення волі.

По материалам: Подробности

Exit mobile version