itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
В Індії вчителі принесли у жертву школяра

В Індії директор школи приніс у жертву другокласника, щоб чорна магія допомогла йому "прославити" навчальний заклад. Про це повідомили видання The Times of India та The Hindu.

Минулого тижня програмісту з Делі зателефонували з приватної школи в місті Хатрас у центральному штаті Уттар-Прадеш, де навчається його 11-річний син. Педагоги розповіли, що дитина захворіла.

Коли чоловік прибув за сном, його там уже не було. Деякі співробітники сказали, що директор (і власник) школи повіз хлопчика до лікарні на особистій машині, але батько запідозрив недобре та звернувся до поліції.

Незабаром автомобіль директора знайшли: він кілька годин катався по місту з тілом хлопчика на задньому сидінні. На шиї дитини знайшли сліди задушення, почалося розслідування.

Як виявилось, директор школи разом з трьома вчителями задушили другокласника у кімнаті гуртожитку. Після цього педагоги провели ритуал чорної магії, який мав принести успіх та славу освітньому закладу.

Біля колодязя закладу поліцейські знайшли мотузку та релігійний хрест. Провести ритуал порадив батько директора, який вірив у ефективність тантричних ритуалів. З'ясувалося, що на початку місяця у школі намагалися принести в жертву ще одного 9-річного учня, але хлопчик зчинив галас і зумів втекти, пише India Today.

Поліція порушила справу про вбивство проти директора, його батька та трьох учителів. Школу, де практикують чорну магію, закрили.

В Індії досі практикуються людські жертвопринесення. З 2014 по 2021 рік у країні з офіційними даними принесли в жертву 103 людей.

В Індії вчителі принесли у жертву школяра

У червні повідомлялося, що на Мальдівах арештували міністра за застосування чорної магії проти президента.

По материалам: Подробности