itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
На Львівщині рецидивіст з ножем напав на пару, загинула жінка

У Червонограді на Львівщині рецидивіст напав з ножем на людей і завдав поранень незнайомій парі. У результаті жінка загинула, а чоловіка госпіталізували у тяжкому стані. Про це повідомила поліція Львівської області.

Трагедія сталася 27 вересня о 14:20 на проспекті Тараса Шевченка у Червонограді, де перехожий без видимої причини напав з ножем на незнайомих жінку та чоловіка, які сиділи на лавці.

Від отриманих поранень жінка померла у лікарні, чоловік — госпіталізований та перебуває у реанімації. Нападник утік. 

На Львівщині рецидивіст з ножем напав на пару, загинула жінка

Правоохоронці встановили особу загиблої та пораненого — ними виявились мешканці Закарпаття. Жінці було 44 роки, чоловіку — 40.

Поліцейські оперативно встановили місце перебування вбивці та затримали його. Ним виявився 34-річний житель Червонограда, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, зокрема й за вбивство.

Йому повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ст. 115 — "Закінчений замах на умисне вбивство двох осіб, вчинений з хуліганських мотивів та особою, яка раніше вчиняла умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Вбивці загрожує довічне позбавлення волі. 

На Львівщині рецидивіст з ножем напав на пару, загинула жінка

Вбивці загрожує довічне позбавлення волі

По материалам: Подробности