itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Союзники Трампа вважають, що він програв на дебатах із Гарріс, - CNN

У вівторок, 10 вересня, відбулися дебати між кандидатами на пост президента США – Дональдом Трампом і Камалою Гарріс, які викликали значний інтерес. Попри сподівання союзників Трампа, багато хто вважає, що його виступ виявився невдалим.

Як повідомляє CNN, після завершення дебатів Трамп одразу поцікавився думкою своїх прихильників у залі для перегляду. Хоча дехто хвалив його, в приватних розмовах ці ж люди висловлювали скептицизм.

Джерела, близькі до Трампа, зазначили, що результат дебатів можна назвати щонайбільше нічийним, а можливо, навіть поразкою. Багато з них були розчаровані тим, що колишній президент не зміг краще представити свої заготовлені аргументи проти віцепрезидентки Гарріс, зокрема щодо її політичного досвіду.

За інформацією двох джерел CNN, Трамп ретельно готувався до дебатів із Гарріс, приділяючи цьому більше уваги, ніж раніше під час зустрічі з президентом Байденом. Проте він не скористався одним із головних аргументів, яким часто апелював під час передвиборної кампанії – критикою невиконаних обіцянок Гарріс за час її перебування на посаді.

Також, один із членів команди Трампа зізнався, що кандидат кілька разів "піддався на провокації", створені Гарріс.

CNN зазначає, що союзники Трампа після дебатів почали знижувати їх важливість, стверджуючи, що вони не матимуть значного впливу на його рейтинг, зокрема в Пенсільванії.

По материалам: Подробности