itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
На Одещині нетверезий чоловік кинув гранату в гараж з компанією, яка випивала (фото)

На Одещині затримали чоловіка, який кинув гранату в гараж з людьми, які розпивали алкоголь. Про це повідомили місцеві ЗМІ.

Трагедія сталася у селищі Великодолинське вранці 31 серпня. Чоловік проходив повз гараж і помітив, що всередині перебувають люди, які вживають спиртні напої.

Він зробив їм зауваження, яке відпочивальники проігнорували. Тоді чоловік вирішив кинути у гараж гранату Ф-1. Внаслідок вибуху постраждали четверо чоловіків та жінка, її доставили до реанімації.

На Одещині нетверезий чоловік кинув гранату в гараж з компанією, яка випивала (фото)На Одещині нетверезий чоловік кинув гранату в гараж з компанією, яка випивала (фото)

У поліції Одеської області встановили, що 41-річний місцевий чоловік у нетверезому стані прийшов в гараж до знайомого і кинув у людей гранату. 

Стався вибух, госпіталізували трьох постраждалих. Мотив злочину наразі встановлюються. 

З гаража до "бомбіста" привів службовий собака. Його затримали та повідомили про підозру у закінченому замаху на вбивство кількох осіб. Згідно з п. 1 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує довічне ув’язнення.

На Одещині нетверезий чоловік кинув гранату в гараж з компанією, яка випивала (фото)

Крім того, слідчі розпочали провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) ККУ. Після проведення експертизи, на яку будуть скеровані уламки вибухового пристрою, вирішуватиметься питання щодо повідомлення підозри чоловіку у скоєнні й цього злочину.

За даними місцевих мешканців, підривник — колишній військовий. Начебто коли він вживає алкоголь, у нього з'являється нав'язлива ідея знищити всіх наркоманів, щоб не підсадили на наркотики трьох його дочок.

На Одещині нетверезий чоловік кинув гранату в гараж з компанією, яка випивала (фото)

Раніше повідомлялося, що на Київщині п'яний чоловік кинув гранату в дружину та сина.

По материалам: Подробности