itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Зеленський: Готуємо нові сучасні рішення для військових, які приберуть зайву бюрократію

Президент Володимир Зеленський оголосив, що Міністерство оборони працює над новими рішеннями для українських військових, які мають прибирати зайву бюрократію з підрозділів. 

Про це він оголосив під час вечірнього звернення. 

Главі держави доповідав міністр оборони Рустем Умєров, зокрема щодо співпраці з Туреччиною. Серед іншого — про будівництво корветів для України: цю співпрацю планують продовжувати. Зеленський також провів нараду з командою Міністерства оборони.

«Готуємо нові й абсолютно сучасні рішення для наших воїнів, які точно приберуть багато зайвої бюрократії та паперової роботи з підрозділів. Уже скоро ці рішення будуть презентовані нашому суспільству. Мають справді інноваційний вигляд», — заявив він. 

Крім того, була доповідь головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо фронтової ситуації. На Покровського напрямку «незмінно найжорсткіші бої». Президент наголосив, що цей напрямок потребує найбільш посилених відповідей окупанту. 

«Кожна бригада, кожен підрозділ на Покровському напрямку — усі наші воїни, які зберігають стійкість там і захищають наші позиції попри російські штурми, багато в чому тримають основу захисту й на всьому сході нашої країни», — зауважив Зеленський.   

За його словами, командування не послаблює уваги й до всіх інших напрямків — на Донеччині, Харківщині та в південних областях. 

Як зазначив Зеленський, була й доповідь керівника Головного управління розвідки Міноборони Кирила Буданова, однак деталі «непублічні». 

По материалам: Подробности