itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Четверо сенаторів закликали Байдена знятися із президентських перегонів

У США вже чотири сенатори, зокрема, Мартін Генріх та Зої Лофгрен публічно закликали чинного главу Білого дому Джо Байдена вийти з президентських перегонів.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

Хоча рішення про вихід з передвиборчої кампанії приймає лише президент Байден, я вважаю, що в інтересах нашої країни, щоб він пішов у відставку, — зазначив Генріх.

Як зазначив сенатор, рішення Джо Байдена допомогло б демократам "об'єднатися навколо кандидата, який зможе перемогти Дональда Трампа та захистити майбутнє демократії".

Повідомляється, що багаторічний член Конгресу Зої Лофгрен приєдналася до все більшого числа демократів у Конгресі та закликала президента Джо Байдена відмовитися від участі у виборах у 2024 році.

Простіше кажучи, ваша кандидатура знаходиться на траєкторії втрати Білого дому та потенційно може вплинути на вирішальні перегони до Палати представників та Сенату, – написала Лофгрен.

Нагадаємо, у президента США Джо Байдена спостерігаються слабко виражені симптоми коронавірусу. Він продовжить виконувати свої обов’язки глави держави.

По материалам: Подробности