itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
росіяни атакували Дніпро: кількість загиблих зросла, відео моменту удару

Російські окупанти зранку 3 липня випустили по Україні дрони-камікадзе та ракети. Вибухи пролунали у Дніпрі та Запоріжжі.

Про це повідомили Повітряні сили ЗСУ та місцеві Telegram-канали.

Оновлено: 

Внаслідок російської атаки відомо про чотирьох загиблих. 27 людей отримали поранення.

Оновлено

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що внаслідок атаки троє людей загинули. Попередньо, 18 постраждалих. Серед них – 14-річна дівчинка. 

Близько 7:00 Повітряні сили повідомили про рух "Шахедів" з Херсонської та Миколаївської областей до Кіровоградської області. Пізніше стало відомо, що дрони рухають у напрямку Дніпропетровської області.

Вже о 9:00 моніторингові групи та Повітряні сили повідомили про рух ракет з Харківської області у напрямку Полтавської, а також про рух ворожих ракет у напрямку Дніпра та Павлограда (через Запоріжжя). Жителів міста закликали перебувати в укриттях.

У Дніпрі зранку пролунала серія вибухів. Вибухи також чули у Запоріжжі. У мережі також пишуть про вибухи в окупованому Бердянську.

За повідомленнями місцевих ЗМІ, внаслідок вибухів у Дніпрі пошкоджено один із торгових центрів. Також біля одного із медзакладів Дніпра спалахнула пожежа.

По материалам: Подробности