itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
У Чернігові підірвали відділення банку (фото, відео)

У центрі Чернігова, вранці 6 травня пролунав вибух у приміщенні банку. Про це повідомила Нацполіція.

Вибух пролунав близько 4-ї ранку у приміщенні банку на вулиці Івана Мазепи. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

У Чернігові підірвали відділення банку (фото, відео)

"Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження майна шляхом вибуху). Поліція працює на місці події", – йдеться у повідомленні.

 

До відділення банку, де стався вибух, зробили підкоп з підвалу десятиповерхівки, до якої прибудований банк. Про це розповіла Суспільному мешканка багатоповерхівки Ніна Антонівна.

Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо.

У Чернігові підірвали відділення банку (фото, відео)

Рятувальникам знадобилась майже година, щоб ліквідувати пожежу та розпочати розбір зруйнованого банку, який прибудований до десятиповерхівки. Зараз до підкопу немає доступу, там працює поліція, повідомила речниця обласного управління ДСНС Ніна Луценко.

Внаслідок вибуху вміст банківських сховищ не постраждав, але є ознаки безуспішної спроби викрасти майно клієнтів банку, повідомила Нацполіція.

У Чернігові підірвали відділення банку (фото, відео)

По материалам: Подробности