itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Україна перед новим етапом війни, ворог готується до наступу - Зеленський

Україна стоїть перед новим етапом війни з росією, ворог планує розширити наступальні дії. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на зустрічі з курсантами-прикордонниками у Хмельницькому.

За словами глави держави, росіяни готуються до спроб розширити наступальні дії.

Зараз ми перед новим етапом війни. Окупант готується до спроб розширити наступальні дії. І ми всі разом, всі українці, наші воїни, наша держава, наші партнери, ми повинні зробити все, щоб зірвати російський наступальний задум.

 

Ми повинні довести, що окупанту за будь-яких обставин не вдасться досягти його цілей, що б він не робив і як би підло він не діяв. Україна все одно братиме гору.

Читайте також

Синєгубов прокоментував чутки про наступ росіян на Харків

Нагадаємо, представник голови ГУР Міноборони Вадим Скібіцький заявив, що північне угруповання росіян, яке базується на кордоні з Харківщиною, заразі нараховує 35 000 військових, але може бути збільшене до 50 000-70 000.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ Олександр Павлюк підтвердив наміри росії наступати на Харків і Суми. За його словами на окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських вояків.

По материалам: Подробности