itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Умєров назвав зброю, завдяки якій росіяни просуваються вперед

На передовій російські війська використовують керовані авіабомби вагою до 1,5 тонн, які здатні знищувати будь-що на своєму шляху, дозволяючи окупантам продовжувати агресію через руїни.

Про це повідомляє міністр оборони України Рустем Умєров. Він зазначив, що росія не вагається у своєму бажанні знищити те, що вона не може захопити, здійснюючи шокуючі злочинні акти проти цивільного населення та критичної інфраструктури.

Сьогодні разом з Дмитром Кулебою мав можливість узяти участь у засіданні Ради Європейського Союзу щодо ситуації в Україні. Зокрема подякував нашим європейським партнерам та Верховному представнику Європейського союзу Жозепу Боррелю за системну та непохитну підтримку України у війні з росією, – написав Умєров.

Умєров також висловив подяку країнам, які надали або висловили готовність передати Україні необхідні системи протиповітряної оборони, зокрема Німеччині за відправку додаткових систем Patriot. 

Саме системи ППО можуть стати вирішальним фактором у захисті неба України та врятувати тисячі життів, забезпечивши нашим захисникам можливість відбити агресію та змусити ворога відступити", – зазначив глава Міноборони.

Нагадаємо, рятувальний корабель "Коммуна", який нещодавно успішно вразили Сили оборони, був унікальним та використовувався раніше для пошуку необхідних елементів на місці загибелі крейсера "Москва".

По материалам: Подробности