itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Ліга чемпіонів: Андрій Лунін вивів "Реал" у півфінал

Німецька "Баварія" вдома з рахунком 1:0 обіграла англійський "Арсенал" Олександра Зінченка у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч відбулася у Мюнхені, українець просидів увесь матч у запасі.

М'яч на 63-й хвилині забив Йозуа Кімміх. Перша гра відбулася у Лондоні 9 квітня та завершилася з рахунком 2:2. 

В іншому матчі 17 квітня іспанський "Реал" у гостях обіграв "Манчестер Сіті" у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів. Зустріч пройшла у Манчестері.

Перший матч завершився внічию з рахунком 3:3. Основний час зустрічі у відповідь закінчився з рахунком 1:1, у складі гостей гол забив Родріго (12-а хвилина), у "Манчестер Сіті" відзначився Кевін Де Брюйне (76).

У додатковий час суперники голів не забили, а в серії пенальті "Реал" здобув перемогу – 4:3. У складі мадридської команди на воротах стояв українець Андрій Лунін, який відбив два удари.

Ліга чемпіонів: Андрій Лунін вивів "Реал" у півфінал

Андрій Лунін

"Реал" є 14-кратним переможцем Ліги чемпіонів, що є рекордом турніру. У півфіналі мадридська команда зустрінеться з німецькою "Баварією", яка є шестиразовим переможцем Ліги чемпіонів (1974, 1975, 1976, 2001, 2013, 2020). в 1/4 фіналу виявилася сильнішою за англійський "Арсенал" (2:2, 1:0).

Нагадаємо, напередодні "ПСЖ" і "Боруссія" пройшли до півфіналу Ліга чемпіонів. Фінал ЛЧ відбудеться 1 червня на стадіоні "Вемблі" у Лондоні. 

По материалам: Подробности