itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Втрати арміх рф у березні знизились: міноборони Британі дало пояснення

Середньодобова кількість втрат армії рф в Україні у березні 2024 року знизилась на 75 особи – до 913 на день. Про це повідомило Міноборони Велкої Биртанії у своєму щоденному зведенні.

"Середньодобова кількість російських втрат (убитих і поранених) в Україні скоротилася на 74 особи на день протягом березня 2024 року – до 913 осіб на день. Зниження втрат відповідає зменшенню кількості повідомлень про атаки за останній місяць", – йдеться у звіті.

Після окупації Авдіївки росіяни взяли паузу, до того ж у тих, ймовірно, була мета зменшити втрати перед так званими виборами президента рф.

Загалом з початку повномасштабного вторгнення військ рф в Україну росіяни щодня втрачали в середньому 658 вояків.

"З кожним роком спостерігається зростання середньодобового рівня втрат – 400 у 2022 році, 693 – у 2023 році і 913 у першому кварталі 2024 року. Зростання демонструє, що росія постійно покладається на кількість для підтримання тиску на українські оборонні порядки", – пишуть британці.

У березні під Авдіївкою російська армія втратила вбитими та пораненими 2829 вояків, 11 танків, і 14 гармат. Про це повідомила Третя штурмова бригада. 

По материалам: Подробности