itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Ще у трьох областях запроважують графіки аварійних відключень електроенергії

Диспетчерський центр "Укренерго" вимушений застосувати графіки аварійних відключень ще у трьох регіонах – Сумській, Полтавській та Донецькій областях. Про це повідомляє пресслужба компанії.

"Диспетчерський центр "Укренерго" вимушений застосувати графіки аварійних відключень на період вечірнього максимуму споживання також у Сумській, Полтавській та Донецькій областях. Аварійні відключення вже застосовані у Дніпропетровській, Запорізькій, Кіровоградській областях", – йдеться у повідомленні.

Основна причина – відсутність достатнього обсягу генеруючих потужностей в системі для покриття споживання в окремих регіонах країни, як наслідок нічної масованої російської атаки на українські електростанції. 

Продовжують діяти обмеження енергопостачання на Харківщині та в Кривому Розі. 

Споживачів в інших регіонах закликають споживати електроенергію ощадливо.

Ще у трьох областях запроважують графіки аварійних відключень електроенергії

Нагадаємо, внаслідок нічної масованої атаки постраждали теплові та гідроелектростанції. На Дніпропетровщині обстріляні об’єкти теплової генерації, в Івано-Франківській області є пошкодження обладнання на енергетичному об’єкту .

Внаслідок ударів по об’єктах генерації у Дніпропетровcькій, Черкаській та Кіровоградській областях є пошкодження обладнання. 

Президент Зеленський повідомив, що свідомими цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС.

По материалам: Подробности