itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
"Громадяни рф вирішили звільнити свою країну від старої людини" - Буданов

На Форумі російських добровольців керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов заявив, що під час "виборів" президента в рф почався справжній "бунт виборчих урн", і такої кількості зіпсованих бюлетенів та скриньок не було ніде в світі.

Про це повідомило Головне управління розвідки.

путін розуміє, що в очах світових лідерів, передусім КНР, він стає нестабільним правителем, який не здатен забезпечити порядок на виборах у себе в країні. Він показує себе слабаком перед своїм народом і елітами. Слабкість – це те, чого він боїться найбільше. Те, що зараз  відбувається в рф, послаблює режим загалом і путіна особисто. Ми повинні використати цю слабкість і зробити її додатковою зброєю, – сказав глава розвідки.

Буданов також підкреслив, що так звані "вибори" путіна є нелегітимними.

Який би результат не написала російська центральна виборча комісія ― це фальшивка, оскільки вибори не відбулися не лише у прикордонних областях. Велика кількість дільниць не матиме можливості порахувати бюлетені, бо російські активісти, усвідомлюючи всю підлість цих "виборів", псують їх, – зауважив начальник ГУР.

У своєму зверненні він зазначив, що обмежена військова операція проти опозиційних російських збройних формувань у Бєлгородській та Курській областях рф є лише початком боротьби за їхню рідну країну.

Громадяни рф вирішили звільнити свою країну від старої людини та його поплічників, що узурпував владу, незаконно змінив Конституцію і живе в альтернативній реальності зі своїми посіпаками. Війна проти путінського режиму – це законне право громадян вимагати справедливості, – сказав Буданов.

Нагадаємо, 17 березня учасники кількох добровольчих російських формувань підняли свої прапори у населеному пункті Козинка в Бєлгородській області (рф).

По материалам: Подробности