itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Внаслідок атаки на Бєлгородську область постраждало пʼять людей — губернатор

В результаті атаки безпілотника на автомобіль у селі Глотове Бєлгородської області росії постраждали пʼятеро людей. Про це повідомляє губернатор В'ячеслав Гладков у Telegram.

Після вибуху автомобіль загорівся, а п'ятеро пасажирів отримали поранення. Серед постраждалих є неповнолітній хлопець з контузією головного мозку, чоловік з пораненням черевної порожнини та осколковими пораненнями кінцівок, жінка з осколковими пораненнями обличчя та контузією, а також двоє чоловіків із середньою тяжкістю контузій.

Всі постраждалі були госпіталізовані. Гладков звинуватив в атаці Україну. Раніше в п'ятницю було повідомлено про кілька обстрілів Бєлгорода, включаючи обстріл з реактивної системи залпового вогню Vampire. Українська сторона не відкоментувала ці події.

Загострення ситуації на прикордонних регіонах росії, які стали "зонами активних бойових дій", відзначається з початку цього тижня.

Нагадаємо, в Одесі продовжуються рятувальні роботи після російського терористичного удару. Сили оборони забезпечать російським вбивцям справедливу реакцію. 

Про це повідомив у відеозверненні президент України Володимир Зеленський.

По материалам: Подробности