itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Трамп перемагає на праймеріз в Південній Кароліні

Колишній президент США Дональд Трамп переміг на праймеріз Республіканської партії в Південній Кароліні, обійшовши колишню представницю в ООН Ніккі Гейлі в її рідному штаті. Інформаційне агентство AP та телеканал CNN оголосили про цю перемогу на основі попередніх результатів та опитувань незабаром після закриття виборчих дільниць.

Зазначається, що загальний реванш між Трампом і президентом Джо Байденом стає все більш неминучим. Тим часом Ніккі Гейлі пообіцяла не відмовлятися від участі у президентських перегонах, принаймні до праймеріз 5 березня, відомих як "супервівторок", де розіграється найбільша кількість делегатів.

Опитування CNN у день виборів показує, що для американських виборців найважливішими питаннями є імміграція та економіка.

Ми виграли навіть більше, ніж очікували. Мільйони людей нелегально перетинають кордон. Ми не хочемо цього в нашій країні. Входять терористи. Жодна країна не витримає. Ми збираємося це розібратися, – сказав Трамп.

Після оголошення перемоги Трамп виступив на сцені в столиці штату. Він також заявив, що ніколи раніше не бачив Республіканську партію такою єдиною, як зараз.

Нагадаємо, колишній президент США Дональд Трамп погрожував країнам НАТО, що буде підбурювати росію до нападу на них, якщо вони не будуть робити внески в Альянс. Ця заява викликала обурення у Білого дому та генсека НАТО Єнса Столтенберга.

По материалам: Подробности