itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
В Україну насувається суттєве потепління: прогноз на 23 лютого

В Україні очікується суттєве потепління. Протягом наступного тижня в багатьох регіонах передбачається танення снігу та сонячна погода. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

23 лютого синоптики обіцяють, що істотних опадів не буде. Але місцями – рвучкий і сильний вітер. Температура – до +12°. 

В Україні буде мінлива хмарність. Опадів синоптики не прогнозують. Втім, на Закарпатті буде помірний дощ, а вночі в Карпатах – з мокрим снігом. Крім того, у Волинській і Львівській областях вдень місцями невеликий дощ.

"Вітер переважно південний зі швидкістю 7-12 м/с. В Карпатах, місцями в більшості центральних, Одеській, Чернігівській і Сумській областях пориви сягатимуть 15-20 м/с", – йдеться у повідомлені.

Крім того, протягом наступних днів в Україні спостерігатиметься суттєве потепління на переважній території країни. 

В Україну насувається суттєве потепління: прогноз на 23 лютого

Так, згідно із прогнозами синоптиків, пікова відлига настане 24 лютого. Вдень позначки термометрів в центральних та південних регіонах піднімуться до +15 градусів. 

Водночас очікується мінлива хмарність із переважно сонячною погодою. Лише у західних регіонах передбачаються опади у вигляді дощу та мокрого снігу.

Нагадаємо, що 13 лютого в Києві середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала 6,5 градусів тепла.

По материалам: Подробности