itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
"Співвідношення сил та техніки 1:7": у третій штурмовій бригаді розповіли про оборону Авдіївки

На момент заходу третьої штурмової в район Авдіївки в бригаді повідомили, що ситуація в місті є критичною. Прес-офіцер 3-ї ОШБр  Олександр Бородін розповів в ефірі телемарафону, що співвідношення сил в Авдіївці становить 1:7.

"Ситуація в Авдіївці була надважкою ще до заходження третьої штурмової бригади в місто. Ми заходили у надважку ситуацію з ворожим проривом та ускладненою логістикою. Відповідно, зараз ситуація стала досить критичною. Росіяни двома арміями намагаються її задавити. Дві армії – це співвідношення 1:7, тому що вони використовують там в районі семи бригад", – заявив Бородін.

Також він підкреслив, що бої часто ведуться майже в 360 градусах з намаганням уразити підрозділ. За його словами, це дійсно надскладні задачі і ситуація може трактуватися як критична. 

"У третьої штурмової були також і рейди на тимчасово захоплені росіянами території, зараз ми займаємося обороною. На жаль, противник зараз є і в місті, ведуться бої і на відкритих ділянках, і в забудовах. Головна проблема у співвідношенні сил та засобів. Ворог веде наступ з усіх сторін, де в них є підконтрольні території", – підкреслив прес-офіцер 3-ї ОШБр.

По материалам: Подробности