itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Розгортання блокпостів та перевірка документів: у Києві тривають безпекові навчання

В період з 25 по 28 грудня у різних районах Києва будуть проводитися безпекові тренування Сил оборони столиці, спільно з Київською міською військовою адміністрацією, патрульною поліцією та Національною поліцією.

За словами начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка, необхідність постійного підвищення рівня навичок, взаємодії та боєздатності усіх структур є важливою в умовах війни для ефективного захисту столиці України.

У межах цих навчань передбачено розгортання тимчасових блокпостів, на яких буде проводитися перевірка транспорту та документів, а також будуть проведені демонстраційні, пошукові та контрдиверсійні заходи.

Навчання має завдання – удосконалення системи управління, організації, ефективної взаємодії для забезпечення громадської безпеки (у разі загострення ситуації) та певні заходи щодо захисту цивільного населення, – додав Попко.

За його словами, необхідно систематично проводити подібні тренування, а на основі аналізу результатів виявляти недоліки, щоб ще ефективніше готуватися до виконання важливої місії – захисту Києва та його мешканців від можливих загроз.

Нагадаємо, військовозобовʼязані чоловіки, які здобувають другу вищу освіту, можуть втратити можливість отримання відстрочки від мобілізації за умови прийняття зазначеноговчора законопроекту Верховною Радою.

По материалам: Подробности