itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Подоляк зробив гучну заяву про звільнення Криму

Михайло Подоляк, радник голови Офісу Президента України, вважає, що процес деокупації Криму став реалістичним, а не тільки теоретичним, як це було раніше. Зазначається, що вже досягнуто багато позитивних досягнень у цьому питанні.

Про це Подоляк заявив в ефірі FREEДОМ.

"Сьогодні деокупація Криму цілком реалістична, причому військовим шляхом. Є вже конкретні результати, наприклад, контроль над Чорноморською акваторією, особливо в західній її частині. Також військовий, вогневий контроль України над територією Криму, використовуючи дрони та ракети. Україна сьогодні цілком може досягти будь-якої точки в Криму. На сьогодні вдалося фундаментально змінити уявлення тих країн, які дійсно зацікавлені в поверненні стабільності в міжнародну політику", – наголошує представник ОП.

Він вважає, що тільки лише після перемоги України над російською федерацією можна розраховувати на посилення безпеки в Європі.

"У цій війні треба, щоб російська федерація програла, а після цього досить жорсткі були транскордонні умови існування двох країн, безумовно, із зоною безпеки на території рф. Ну і, відповідно, тільки в цьому випадку ми зможемо якось вибудовувати вже безпечний контур Європи в іншому вигляді", – додав він.

Нагадаємо, власник Twitter Ілон Маск помиляється у своїх міркуваннях про те, що Україну необхідно схиляти до припинення вогню та миру з росією. Насправді, це призведе до нової великої війни.

Про це повідомляє радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк у Telegram.

По материалам: Подробности