itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Ігнат розповів про загрозу ” src=”/wp-content/uploads/2023/10/bd64b7fb13c305dc29a20ac2ef3be1aa.png” alt=”Україною шириться повітряна тривога: Ігнат розповів про загрозу” width=”100%” />

У вівторок, 24 жовтня, Україною шириться повітряна тривога. В ефірі телемарафону "Єдині новини" на телеканалі "Інтер" речник Командування Повітряних Сил ЗСУ  Юрій Ігнат розповів, що відомо. 

Мабуть, загроза балістичного озброєння. Повідомляємо про все у нашому каналі. Без варіантів, це може бути і ракетне озброєння, передусім – балістика, адже така характерна карта, одразу усі східні області, це значить, що ймовірно, що ворог може застосувати балістику, це і "Іскандер-М" та інші ракети. 

Також він розповів про те, як минула ніч в Україні. 

Власне з вечора минулої доби ворог запустив "Шахеди" з окупованої території Криму, як зазвичай це мис Чауда. Ці "Шахеди" полетіли в різних напрямках, як зазвичай ворог запускає, прокладаючи маршрути, щоб оминати засоби, які можуть їх уразити. Таким чином, у Миколаївський, Хмельницькій, Вінницькій областях ці "Шахеди" були знищенні, добре попрацювала винищувальна авіація, застосовано було зенітно-ракетні підрозділи і мобільні вогневі групи.  

Нагадаємо, що у вівторок вночі, 24 жовтня, у тимчасово окупованому Севастополі сталися вибухи, що спровокували хвилю паніки серед місцевого населення. 

Представник окупаційної "влади" Михайло Развожаєв заявив, що вибухи, які сталися, пов'язані із симуляцією нападу на "Чорноморський флот підводних диверсійних сил та засобів" на зовнішньому рейді міста.

Ця подія служить ще однією ілюстрацією загострення ситуації в різних містах окупованого Криму в останні місяці, включаючи Севастополь, де регулярно стаються подібні вибухи. 

По материалам: Подробности