itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Вибух на нафтопроводі під Івано-Франківськом: кількість потерпілих зросла

В результаті вибуху на нафтопроводі під Івано-Франківськом постраждали 9 людей. Частина за них у критичному стані в лікарні.

Про це повідомляє глава Івано-Франківської ОВА Світлана Онищук.

"Внаслідок цього постраждали 9 людей. Двоє дітей і троє дорослих, за попередньою інформацією, у критичному стані, з численними опіками тіла (понад 70 відсотків). Їх доправлено до лікувальних закладів району та надається вся необхідна допомога", – розповіла очільник області.

За словами Онищук, ще чотирьом людям надано необхідну медичну допомогу на місці. Госпіталізації вони не потребували.

Вибух на нафтопроводі під Івано-Франківськом: кількість потерпілих зросла

"Відомо, що подія трапилась о 17:00. У результаті загоряння нафтопродуктів вогонь розповсюдився на приватний будинок. Разом з усіма відповідними службами працюємо на місці події. Причини трагедії – встановлюються", – додала вона.

Вибух на нафтопроводі під Івано-Франківськом: кількість потерпілих зросла

Нагадаємо, сьогодні вдень місцеві Telegram-канали опублікували фото та відео з села Стримба, яке розташоване за 30 кілометрів від Івано-Франківська.

Спочатку була інформація, що інцидент міг статися на газопроводі або вибухнуло щось "пов'язане з нафтою". Пізніше в Держслужбі з надзвичайних ситуацій розповіли, що поблизу села Стримба стався порив нафтопроводу, після чого спалахнула пожежа.

По материалам: Подробности