itemscope itemtype=»http://schema.org/ImageObject»>
Команди Зінченка та Шевченка позмагалися у благодійному матчі: хто переміг (фото, відео)

5 серпня відбувся благодійний матч на підтримку України під назвою Game4Ukraine на стадіоні "Стемфорд Бридж" у Лондоні.

Участь у цьому заході взяли легенди світового футболу, чинні та колишні гравці англійської Прем'єр-ліги, а також селебріті: популярні музиканти, актори і ведучі. Андрій Шевченко та Олександр Зінченко стали капітанами команд "Жовтих" і "Синіх" на фандрейзинговій платформі UNITED24.

Команди Зінченка та Шевченка позмагалися у благодійному матчі: хто переміг (фото, відео)

Президент України Володимир Зеленський виступив із промовою перед початком благодійного матчу.

"Дякую вам за те, що взяли участь у цій чудовій події. Сьогодні ви побачите українців, почуєте українців та зможете їм допомогти. Футбол — це сила, яка об'єднує людей. І сьогодні ми побачимо, що світ об'єднаний — об'єднаний командами Шевченка та Зінченка.

Команди Зінченка та Шевченка позмагалися у благодійному матчі: хто переміг (фото, відео)

Чудові люди, чудові гравці. Жовта та Синя команди представляють наш національний прапор — один із найпотужніших символів свободи в історії. І ми робимо його символом відродження. Ми можемо це зробити разом. Я дякую Сполученому Королівству за всю підтримку, дякую всім вам, хто приєднався до нашої команди UNITED24, яка допомагає захистити свободу та відновити нормальне життя. Слава Україні", — сказав Зеленський.

 

 
 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Допис, поширений UNITED24 (@u24.gov.ua)

Матч завершився внічию з рахунком 2:2. На 38-й хвилині Марк Нобл забив гол за команду Зінченка, але через три хвилини Кларенс Зеєдорф вразив "дальню дев'ятку" і відзначився голом за "синіх".

У другому таймі команди знову забивали голи. На 53-й хвилині Даріо Срна приніс перевагу "жовтим" командам, але на 78-й хвилині Вільям Галлас відповів за команду Шевченка, встановивши остаточний рахунок матчу.

По материалам: Подробности