itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
Усик підписав контракт з ФК "Полісся"

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі за версіями WBA, WBO та IBF Олександр Усик підписав контракт з новачком УПЛ – футбольним клубом "Полісся" з Житомира. Про це повідомляє ФК "Полісся".

Президент клубу Геннадій Буткевич та Олександр Усик уклали офіційну угоду щодо футбольної співпраці на один рік.

Усик виступатиме за команду під 17-м номером.

4 лютого 2022 року Усик провів перший матч у складі "Полісся", боксер вийшов на заміну в матчі товариського турніру проти рівненського "Вереса" (2:1) і не відзначився гольовими діями.

У сезоні-2022/23 "Полісся" виступало у другому за силою дивізіоні чемпіонату України. Команда посіла перше місце та вийшла в Українську Прем'єр-лігу (УПЛ). У матчі першого туру "Полісся" на виїзді зіграє з "Вересом" 29 липня.

Останній бій Усик провів 21 серпня у Саудівській Аравії та переміг британця Ентоні Джошуа. Українець виграв роздільним рішенням суддів (113:115, 115:113, 116:112) і тепер має на своєму рахунку 20 перемог (13 нокаутом).

Усик зберіг титули чемпіона світу за версіями Міжнародної боксерської федерації (IBF), Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської організації (IBO) та Всесвітньої боксерської асоціації (WBA). Наприкінці серпня Усик проведе захист чемпіонських поясів. 

Після перемоги Усик заявив про бажання зустрітися на рингу з британцем Тайсоном Ф'юрі – чемпіоном Всесвітньої боксерської ради (WBC).

По материалам: Подробности