itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
На Закарпатті затримали нелюда, який продавав українських дітей на органи до Європи (фото)

На Закарпатті затримали чоловіка, який продавав на органи до Європи дітей віком 1-2 роки. Про це повідомив місцевий журналіст Віталій Глагола.

Як мені стало відомо із поінформованих джерел, чоловік підшуковував батьків, які готові продати свою дитину на органи.

Затримання відбулось на КПП "Малі Селменці" на україно-словацькому кордоні. Відомо, що до затримання чоловік вже встиг реалізувати щонайменше три такі "продажі дітей".

Затримали чоловіка під час спроби вивезти дитину закордон. Відомо, що до правоохоронців звернулась мама дитини у якої мерзотник намагався "купити дитину".

На Закарпатті затримали нелюда, який продавав українських дітей на органи до Європи (фото)

Затримання "торговця живим товаром" прокоментувала прокуратура.

За даними слідства, житель Закарпаття підшукував батьків із маленькими дітьми та переконував продати їх для усиновлення в одну з країн Євросоюзу.

Чоловік мав досвід роботи в освітніх закладах. Під час спілкування з батьками – "потенційними продавцями" – наводив достатньо аргументів, чому дитині в умовах війни буде краще виїхати з країни.

Підозрюваний знайшов жінку з Житомира. За продаж її однорічного сина обіцяв $5 тис. і дав аванс – $1 тис. Загалом успішна оборудка з дитиною повинна мала принести йому $25 тис.

Чоловіка разом із матір’ю та хлопчиком затримали на українсько-словацькому кордоні.

Затриманому повідомили про підозру у закінченому замаху на торгівлю малолітніми дітьми з метою експлуатації за попередньою змовою групою осіб (ч. 2 ст. 15 ч. 3 ст. 149 КК України). Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою з можливістю внесення застави.

На Закарпатті затримали нелюда, який продавав українських дітей на органи до Європи (фото)

Нагадаємо, у ресторані на Закарпатті контррозвідники побили генерала СБУ та вивезли в ліс.

По материалам: Подробности