itemscope itemtype=”http://schema.org/ImageObject”>
ЗСУ звільнили Макарівку на Донеччині (відео)

Населений пункт Макарівка, що на Донеччині, звільнено. Про це повідомила 35 окрема бригада морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського. 

Одеські морські піхотинці продовжують гнати окупантів з української землі. Цього разу військові знаходилися в авангарді звільнення села Макарівка Донецької області.

Як результат, частина особового складу ворога була знищена, частина взята в полон, частина втекла. Наразі в населеному тривають стабілізаційні дії.

Наразі Збройними силами України звільнено сім населених пунктів: Лобкове, Левадне, Новодарівка, Нескучне, Сторожеве, Макарівка та Благодатне. Про це повідомив речник Генерального штабу ЗСУ Андрій Ковальов.

За минулий тиждень наступальних дій на Бахмутському напрямку просування українських військ склали на Лівому фланзі – півтора кілометри, на Правому фланзі – три з половиною кілометри.

За тиждень в ході ведення активної наступальної операції у Донецькому та Таврійському операційних районах просування угруповання Сил оборони України склало шість з половиною кілометрів, площа звільненої української землі на східному та південному напрямках склала понад 100 квадратних кілометрів. 

ЗСУ звільнили Макарівку на Донеччині (відео)

По материалам: Подробности