Сестра Кім Чен Ина зробила шокуючу заяву про Україну

1 квітня Кім Йо Чен, сестра північнокорейського лідера Кім Чен Ина, звинуватила Україну в нібито прагненні отримати ядерну зброю.

Про це повідомляє Sky News.

За даними державні ЗМІ Північної Кореї, сестра Кім Чен Ина звинуватила Україну в розробці ядерної зброї.

Кім Йо Чен вказала на зареєстровану в Україні петицію до президента Володимира Зеленського, яка закликає до розміщення ядерної зброї від США на території України або ж перетворення України на державу з власним ядерним озброєнням.

За словами Йо Чен, проядерна українська петиція, яка набрала лише 620 підписів, є політичною змовою Офісу українського президента.

Кім, яка сама є високопоставленим чиновником Північної Кореї, не надала жодних доказів для цього твердження, яке, здається, ґрунтується виключно на публічній петиції, поданій на веб-сайт офісу президента України.

Зазначимо, що петиція була подана після заяви російського диктатора володимира путіна про те, що росія планує розмістити тактичну ядерну зброю в Білорусі. 

Кім Йо Чен – офіційна посада сестри Кім Чен Ина заступник директора департаменту Центрального комітету правлячої Робітничої партії Північної Кореї, але шпигунське агентство Південної Кореї заявило, що вона також займається відносинами з Південною Кореєю та із США.

По материалам: Подробности