” src=”/wp-content/uploads/2022/11/5498e3467f5ce6f666e20f28baa0d90b.jpeg” alt=”У Зеленського спрогнозували, коли рф наважиться на вивід військ з України” width=”100%” />

росія наважиться на справжні мирні переговори та вивід військ з України. Це станеться після деокупації Донецька або Луганська.

Про це повідомляє в Twitter радник голови ОП Михайло Подоляк.

"Д – деморалізація. Підтримка війни в рф стрімко летить на дно. Від олігарха до чоботаря формується думка: "Час закінчувати". Політично та психологічно росія ще не дозріла до справжніх переговорів і виводу військ. Але це станеться. Одразу після звільнення Донецька чи Луганська", – написав Подоляк.

Зазначимо, що від російських чиновників на тлі успішного контрнаступу ЗСУ в Херсонській області все частіше стали говорити про "готовність до діалогу".

Так, після переходу Херсона під контроль України у російському МЗС заявили про "відкритість до переговорів" з українською владою нібито без "попередніх умов". 

Втім, позиція України незмінна. Президент Володимир Зеленський заявив, він, як і наголошував раніше не буде говорити з нинішнім керівництвом рф.

По материалам: Подробности