itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
Був конкретною ціллю: Подоляк розповів деталі загибелі Вадатурського

Загибель власника найбільшої зерноторгової компанії "Нібулон" Олексія Вадатурського була не випадковістю, а цілком продуманим та організованим навмисним убивством.

Про це повідомляє радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

"Вадатурський був одним із найбільших аграріїв країни, ключовою людиною в регіоні та великим роботодавцем. Точне влучання ракети не просто в будинок, а в конкретне крило – спальню – не залишає сумнівів у наведенні та корегуванні удару. Ще раз: Вадатурського зробили конкретною ціллю", – пише він.

За словами Подоляка, російські варвари й далі провадять кампанію терору, намагаючись залякати, дестабілізувати та зламати українське суспільство.

"На думку кремлівських маніяків, кампанія з резонансних терактів високої інтенсивності (знущання з наших полонених та їх калічення, зафіксовані на відео, ракетна атака на вінницький Дім офіцерів, термобаричний внутрішній підрив бараку з нашими хлопцями в Оленівці і точковий удар по відомій особі, яка має пряме відношення до зерна) має змусити українців стати на коліна, відкрити ворота й здати державу. Кожен злочин змушує нас відчувати біль, але ми проживаємо його і стаємо лише загартованішими", – каже радник.

По материалам: Подробности