itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
У Хмельницькому хлопець задушив і зґвалтував 16-річну дівчину

На Хмельниччині за останні кілька днів сталося друге зґвалтування неповнолітньої. В останній раз дівчину не лише зґвалтували, а й убили, повідомили в обласній поліції.

Тіло дівчини з ознаками насильницької смерті знайшли 6 липня на вулиці Вокзальній біля непрацюючого залізничного переїзду. Жодних документів у загиблої не було.

Розтин показав, що її задушили. Крім того, експерти виявили сліди зґвалтування.

Після того, як інформацію про дівчину та орієнтування розмістили у соціальних мережах, речі потерпілої впізнала її рідна сестра. Загиблою виявилася 16-річна мешканка одного з сіл Хмельницького району. 

У Хмельницькому хлопець задушив і зґвалтував 16-річну дівчину

Правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 20-річний молодик. Його розшукали і затримали, у  скоєному він зізнався. Поліцейським розповів, що побачив незнайому дівчину і захотів з нею ближче познайомитись. Коли та відмовила, витяг з одягу шнурівку, задушив її і зґвалтував. А також викрав мобільний телефон і банківську картку.

Нелюду може загрожувати до 15 років ув'язнення або довічне ув'язнення.

Місцеве видання Vsim.ua поспілкувалося з родичами жертви. Виявилося, що того дня 16-річна Валерія поїхала з рідного села Засадько гуляти до Хмельницького гуляти зі своєю однокурсницею.

Ввечері до комендантської години мала повернутися додому. Близько 21:00 бабуся дзвонила внучці, але слухавку ніхто не брав. У суботу, 9 липня, її ховатимуть.

У Хмельницькому хлопець задушив і зґвалтував 16-річну дівчину

Нагадаємо, що окупанти зґвалтували в Україні майже 400 дітей та дорослих.

По материалам: Подробности