itemscope itemtype=’http://schema.org/ImageObject
У Києві колишні правоохоронці пограбували сховище дорогоцінних металів на 90 мільйонів (фото, відео)

Державне бюро розслідувань викрило злочинне угрупування яке, скориставшись воєнним часом, пограбувало сховище дорогоцінних металів Держспецзв’язку в Києві на 90 млн грн. Про це повідомляє ДБР.

На початку березня банда, до якої входили колишні правоохоронці, скориставшись воєнним станом та обстрілами прилеглої до відділення території, проникла до приміщення Державного підприємства спеціального зв’язку та викрала з поштових відправлень ювелірні вироби з золота та срібла, а також готівку на загальну суму майже 90 млн грн.

У Києві колишні правоохоронці пограбували сховище дорогоцінних металів на 90 мільйонів (фото, відео)

Слідчі встановили всіх учасників злочинної організації, трьох з них затримали. Під час обшуків у фігурантів виявили та вилучили готівку, майже 8 кг ювелірних виробів із золота та срібла (сережки, персні, ланцюжки, кільця, підвіски та ін.), декілька одиниць вогнепальної зброї з бойовими набоями, а також осколково-фугасні снаряди до важкої техніки.

Як повідомляє Київська міська прокуратура, затримані підозрюються у таємному викраденні чужого майна (крадіжці) у великих розмірах, поєднаному з проникненням в інше приміщення, вчиненому за попередньою змовою групою осіб в умовах воєнного стану  (ч. 4 ст. 185 КК України).

Їм загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, що наприкінці квітня в Ірпені мародери кинули гранату в жінок, покидьків затримали.

По материалам: Подробности